Gjør hverdagen lettere med dagslyslampe. Mange sliter i den mørke årstiden og ting som  energimangel, nedstemthet, depresjon, feil døgnrytme og søvnproblemer bedres ved bruk av dagslyslampe. Effektiv, minimum og anbefalt styrke på lysterapiprodukter er 2 500 - 10 000 lux.

Våre to merker Solstråle og Lucimed består av 2 ulike modeller dagslys-/lysterapilamper til personlig og profesjonell bruk. Den finskproduserte Solstråle E Skrivebordsmodell er populær på grunn av høy kvalitet, flott design, lavt energiforbruk og pris. Modellen er nøytral og meget godt egnet for kontor. Solstråle / Medi-Light har vært på markedet i Norge siden 2001.

Lucimed Luminette er verdens første og eneste trådløse lysterapiprodukt som gir optimalt lys (2500 lux) direkte på øynene uten at du blir blendet. Utviklet og produseres i Belgia. Produktet har mottatt flere priser for sitt design og brukermuligheter, blant annet Exellence in Holography Awards 2006.

Lampene er medisinteknisk godkjent og tilfredsstiller alle anbefalinger fra forskning og ekspertise på lysterapi, både når det gjelder lux (lysintensitet)
og hvitt fullspektrumlys.

I Norge selges Solstråle® på vår internettbutikk.

Dagslysmangel kan føre til:

• Mørketidsdepresjon
Migrene og depresjon
Hudsykdommer
Søvnproblemer
Vektøkning
Mangel på energi

Vær oppmerksom på kvalitet!!
Det finnes produkter på markedet i dag som ikke oppfyller tekniske og lysmessige  krav som stilles for
lysterapilamper, som effekten på 10 000 lux. Ett eksempel på slike produkter er blant annet vekkerklokker med lys, som ikke har noe med lysterapi å gjøre, da de har for lav lux og mangel på MDD-godkjenning. Disse lampene kommer i kategorien bekvemelighetslys. Når det gjelder lovpålagte tekniske krav og kvaliteter til en daglyslampe for tilfredsstillende behandling og effekt, kan du lese mer om det
her.
Importør

Lynums Intrum

TRØA, 7623 RONGLAN • E-post: post@naturlys.no • Mobil: 413 33 413